Jump to content

LimitCS este una dintre comunitatile de gaming din Romania care îşi are infiintarea în anul 2014. Scopul nostru este de a crea un mediu placut în care jucatorii sa se poată distra, sa-si petreaca timpul,sa-si faca noi prieteni si sa socializeze. Principiile noastre sunt profesionalismul si seriozitatea.
FORUM
Sign in to follow this  
Faraonul uS

Horizon Zero Dawn: Complete Edition

Recommended Posts

Horizon Zero Dawn Complete Edition

Horizon Zero Dawn este un joc action RPG open world de la studioul Guerrilla Games, ce îmbină elementele SF cu cele preistorice, civilizaţia umană dispărând undeva în viitorul îndepărtat. Puţinii oameni rămaşi sunt organizaţi în triburi primitive şi trăiesc precum acum mii de ani. Fauna a fost înlocuită de creaturi robotizate, iar eroina principala Aloy trebuie să dezlege misterul acestei lumi noi.

Horizon Zero Dawn: Complete Edition oferă, pe lângă jocul de bază, expansion-ul The Frozen Wilds şi tot conţinutul din ediţia Digital Deluxe a jocului iniţial: o carte cu artwork-uri (în format digital), o temă pentru interfaţa consolei PlayStation 4, precum şi o colecţie de costume, arme şi unelte pe care Aloy le poate folosi în aventura sa.

Horizon Zero Dawn: Complete Edition este disponibil în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Sursa : http://jocuri.go4it.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×