Jump to content

LimitCS este una dintre comunitatile de gaming din Romania care îşi are infiintarea în anul 2014. Scopul nostru este de a crea un mediu placut în care jucatorii sa se poată distra, sa-si petreaca timpul,sa-si faca noi prieteni si sa socializeze. Principiile noastre sunt profesionalismul si seriozitatea.
FORUM
Sign in to follow this  
Faraonul 1337

Găselniţa unui programator şterge faţa utilizatorului folosind Face ID pe iPhone X

Recommended Posts

b49c522d7fb58d44f61a1d288bdf68a7_640_420Dacă 2017 a stat sub semnul aplicaţiilor precum Prisma şi FaceApp, care pun la treabă AI-ul şi cloud-ul pentru modificări ale unor fotografii şi capturi artistice, pe final de an găsim o utilizare trăznită şi pentru Face ID.Dezvoltatorul de jocuri Kazuya Noshiro din Japonia a reuşit să îşi şteargă complet chipul folosind senzorii Face ID de pe iPhone X. Kazuya a folosit în acest scop Unity şi experienţa sa în lucrul la ViRD pentru a crea această funcţionalitate ciudată. Programatorul a şters complet chipul său, lăsând doar gura şi ochii, după cum se vede în clipul de mai jos.
Kazuya numeşte asta "camuflaj optic" şi recunoaşte că nu îi găseşte vreo utilitate încă. E interesant faptul că se vede perfect în spatele capului său şi în afară de filtru pentru Snapchat sau Animoji, nu mă pot gândi la altă utilizare. Conceptul e simplu: întâi programatorul a înregistrat ce se află în spatele său, apoi a creat o mască digitală a feţei sale, pe care a scos-o apoi dintr-o altă înregistrare cu fundalul plus faţa. Senzorii de mişcare de pe iPhone X au sincronizat cele două seturi de imagini cu mişcarea camerei.
Cu ARKit şi senzorii TrueDepth multiple astfel de proiecte de jocuri şi aplicaţii se pot realiza pe viitor şi suntem doar la început cu potenţialul lor.
Sursa : Mobilissimo.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×