Jump to content

LimitCS este una dintre comunitatile de gaming din Romania care îşi are infiintarea în anul 2014. Scopul nostru este de a crea un mediu placut în care jucatorii sa se poată distra, sa-si petreaca timpul,sa-si faca noi prieteni si sa socializeze. Principiile noastre sunt profesionalismul si seriozitatea.
FORUM
Sign in to follow this  
Faraonul 1337

20.000 de membrii !!!

Recommended Posts

Astazi am reusit sa atingem un nou prag de 20.000 de membrii ce inseamna foarte mult si speram sa ramanem la fel ca pana acum o comunitate unita si mergem mai departe cu bune si cu rele.

Chiar daca am tot avut momente bune si rele,  ne bucuram ca inca suntem in preferintele utilizatorilor si le multumim tuturor pe aceasta cale. In ciuda faptului ca unii ne considera "mici", desi la 20k members nu poti vorbi de acest lucru cand nu ai nici 2k si ai niste servere in care bagi bani fara sa produca nimic, noi am mers, mergem si o sa mergem inainte indiferent de vorbele spuse, rautatile care se fac si ne afecteaza imaginea; continuam sa crestem in ciuda lor.

Stiu ca o sa vada foarte multi acest anunt, de aceea le transmit si fostilor fondatori care au furat de la noi sau ne-au adus prejudicii de imagine si care ne-au lasat la greu ca inca odata s-au inselat, n-am murit si nici nu vom muri!

Astazi este ziua noastra si nu pot decat sa multumesc tuturor celor care au ajutat la comunitate !

Felicitari si tot mai departe !

Next >> 25.000 !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×