Jump to content

LimitCS este una dintre comunitatile de gaming din Romania care îşi are infiintarea în anul 2014. Scopul nostru este de a crea un mediu placut în care jucatorii sa se poată distra, sa-si petreaca timpul,sa-si faca noi prieteni si sa socializeze. Principiile noastre sunt profesionalismul si seriozitatea.
FORUM
Sign in to follow this  
.Royce

Google Assistant sosește pe noi dispozitive și electrocasnice

Recommended Posts

Astăzi, în cadrul expoziției IFA 2017, Google a anunțat extinderea serviciului Assistant pe o largă varietate de electronice și electrocasnice. Din câte se pare, Google Assistant va sosi chiar și pe frigidere, mașini de spălat, aspiratoare și, atenție, uscătoare de păr. La fel ca pe smartphone-uri, asistentul va putea fi declanșat prin rostirea comenzii “OK Google”.

Pentru cei ce nu știu, Google Assistant este un asistent personal, similar cu Siri și Alexa, care poate prelua diverse task-uri prin intermediul comenzilor vocale. LG este primul producător ce va implementa asistentul pe gama premium de electrocasnice, însă, deocamdată, nu știm dacă funcționalitatea asistentului va fi limitată în funcție de dispozitiv.

Pentru a extinde rata de penetrare a serviciului, Google lucrează îndeaproape cu parteneri implicați în domeniul dezvoltării de dispozitive smart home, precum Honeywell, Netatmo, TP-Link și Wemo, dar și cu diverși producători de gadget-uri și accesorii inteligente, ca Anker, Mobvoi și Panasonic.

Prima generație de electronice și electrocasnice inteligente, motorizate de Google Assistant, va sosi spre sfârșitul anului. Prețurile vor fi probabil extrem de ridicate, iar disponibilitatea va fi limitată la doar câteva piețe selecte.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×