Jump to content

LimitCS este una dintre comunitatile de gaming din Romania care îşi are infiintarea în anul 2014. Scopul nostru este de a crea un mediu placut în care jucatorii sa se poată distra, sa-si petreaca timpul,sa-si faca noi prieteni si sa socializeze. Principiile noastre sunt profesionalismul si seriozitatea.
FORUM
Sign in to follow this  
Ezel

Informații despre fiecare grup

Recommended Posts

Fondator

Grupul suprem. Aici se află fondatorii comunității (). Grupul este închis, iar recrutările nu sunt valabile. Cei de aici au avut cea mai mare contribuție la ajutarea comunității. Ei merită tot respectul nostru, întrucât au avut cel mai important rol la înființarea și (re)popularea ei. Au cea mai mare libertate de exprimare.
Nu pot fi trasi la raspundere pentru nimic.

Administrator

Acest grup are responsabilitatea de a se ocupa de întreg forumul, adăugarea categoriilor, modificarea lor, ștergerea și menținerea acestora într-un ritm constant și activ. Ei sunt al doilea grup ca importanță, după grupul Fondator. Au un rol important în ajutarea comunității, iar activitatea lor este favorabilă pentru forum/utilizatori. Tot ei au o influență mare asupra membrilor și a restul gradelor inferioare. Administratorii au acces la ACP, dar nu în totalitate, ca fondatorii.


Moderator

Moderatorii sunt împărțiți pe fiecare secțiune în parte. Ei au rolul de a se ocupa de secțiunea care le-a fost încredințată. Acest lucru înseamnă: adăugarea de noi topicuri, închiderea topicurilor inutile, ștergerea topicurilor greșite. Supravegherea lor atentă are cel mai mare rol în menținerea categoriei active. Datorită lor, ca întreg, forumul beneficiază de o activitate sporită din punct de vedere al posturilor.

GFX Maker & Graphic Designer 

Grupurile care se ocupa de Zona Designerilor. Au rolul de a asigura ordinea acolo si totul sa mearga bine. Ei raspund de cereri si membrii care fac parte din acest grup.

Premium

Un grup VIP al LCS. Ei sunt cei pentru care avem recunoștință datorită implicării lor, într-un fel sau altul, asupra comunității. A fi Elite este un privilegiu și are multe beneficii, atât pe forum, cât și în joc. Pentru achiziționarea unui cont , aveti aici detalii.

Games Team

Grupul cuprinde in sine Managerii Serverelor din comunitate & persoanele care ocupa admin pe serverele comunitati noastre. Managerii au acces astfel la categorile serverului lor iar adminii la categoriile serverului unde ocupa functia de admin.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×