Jump to content
image01

WELCOME TO
LIMITCS ROMANIA

This community was created in 2014 as a laid back gaming environment.
We want to give you a place to feel free and make new friends. If you are looking to
learn more about our community please feel free to message or join our Teamspeak
server and speak with one of our staff members for more in depth history. Don't forget
to obey our rules and most importantly, don't forget to have fun.

image01

LIMITCS ROMANIA
Official CS 1.6 Servers

Join our official Counter-Strike 1.6 server CS.LIMITCS.RO
This server is a Classic/CSGO Mode and a fun one aswell. Join now if you
dare and show us that you have skill and enter our top 10 best players.

image01

LIMITCS ROMANIA
Official Steam Group

Join our official Steam Group Page.Here we will post official announcements,
events and future giveaways. We want to have a big family so don't forget
to invite your friends in our big family.

image01

LIMITCS ROMANIA
Official GameTracker

Join our official Gametracker Page.Here we will post official announcements,
events and future giveaways. We want to have a big family so don't forget
to invite your friends in our big family.

SELECTA.

Banned
 • Content count

  91
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 1. http://www.damlaticaret.com/images/page.php?zx=172-Hgh-Clinic-Brisbane-Jintropin-Hgh-Benefits-Buy-Hygetropin-Hgh-Uk/ Hgh Clinic Brisbane 3333

 2. Nick: Pe ce server vrei admin? (WAR1/WAR2/Hacked by Magister) Varsta: Experienta Admin Mix : *Model Titlu : "[LIMITCS] - Cerere Admin "Nick" "
 3. 4 5 6 23 24 26
 4. Ce jucam? :)) :P
 5. Noul iOS 11 vine cu o mulțime de noutăți. Unele mai interesante, iar altele puțin ciudate. Cum ar fi modul în care activezi și dezactivezi Bluetooth-ul și WiFi-ul. Până la iOS 11 utilizatori de dispozitive Apple, dădeau un swipe în sus, apărea panoul de control, dădeau tap pe iconițele respective și Bluetooth-ul și/sau WiFi-ul pot fi dezactivate. Ei bine, nu mai este cazul și pentru iOS 11. Din panoul de control, acționarea butoanelor pentru cele două tipuri de comunicații fără fir va rezulta prin deconectarea de la rețelele și dispozitivele conectate, nu la dezactivarea conexiunilor. Pentru a închide complet WiFi-ul și Bluetooth-ul pentru a nu mai consuma baterie va trebui să mergeți în Setări pentru a le deactiva. Partea și mai ciudată este că în fiecare dimineață, la ora locală 05:00, aceste conexiuni vor fi reactivate automat. Apple spune că a recurs la această metodă pentru a nu întrerupe conexiunile utile cu alte dispozitive sau pentru a nu dezactiva anumite funcții cum ar fi Apple Watch, Apple Pencil, Instant Hotspot, Continuity, AirPlay, AirDrop și așa mai departe. Așa că, dacă veți rămâne mai repede fără baterie la iPhone-ul sau iPad-ul vostru, cel mai bine ar fi să verificați al Setări dacă Bluetooth-ul sau WiFi-ul sunt dezactivate sau nu.
 6. Supercomputerul ”Quriosity”, dezvoltat de cei de la BASF în colaborare cu HP, a fost pus în funcțiune și operează la capacitate maximă. Primele calcule deja au început. “Acest moment marchează un pas important pentru digitalizarea cercetării. Avem, acum, posibilitatea să le oferim cercetătorilor noștri o putere de calcul mai mare decât a oricărei alte companii din industria chimică”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Martin Brudermüller, Vicepreședinte al Consiliului Directorilor Executivi și Chief Technology Officer la BASF. Supercomputerul, care este amplasat la sediul companiei din Ludwigshafen (Germania), permite procesarea unui număr mai mare de simulări și modelări mai complexe, în perioade mai scurte de timp, oferind, totodată, un cadru propice creativității. “Aceștia sunt factori cheie ai succesului, într-o competiție globală”, a subliniat Brudermüller. Doar aproximativ un an, de la planificare la pornire Cu o putere de calcul de 1,75 Petaflop (1 Petaflop este egal cu un cvadrilion de operații cu virgulă mobilă pe secundă), noul calculator, „Quriosity”, denumit astfel în urma unui concurs online în rândul angajaților, oferă, aproximativ, de 10 ori puterea de calcul globală disponibilă anterior cercetătorilor de la BASF. În clasamentul celor mai mari 500 de sisteme informatice din lume, supercomputerul BASF ocupă, în prezent, locul 65. A durat aproximativ un an de la întâlnirile inițiale de planificare internă, până la lansare. Instalarea supercomputerului în Ludwigshafen a implicat consolidarea podelei din camera serverului, poziționarea a peste 1.000 de cabluri de rețea cu o lungime totală de 15 km, precum și adăugarea unui sistem separat de răcire a apei, care poate răci supercomputerul folosindu-se de 60.000 de litri de apă pe oră. La capacitate maximă, supercomputerul are un consum de energie electrică de aproximativ 600 de kilowați pe oră, generând, astfel, o cantitate semnificativă de căldură reziduală. Pe lângă realizarea unei infrastructuri corecte, o altă provocare a fost integrarea supercomputerului în structura IT a BASF. Calculele inițiale rulează deja pe supercomputer Acum este vorba despre utilizarea noilor posibilități pentru a crea valoare. Sarcinile care necesită o putere de calcul semnificativă, cum ar fi simulările pentru catalizatori industriali, pentru produse de protecție a culturilor și pentru materiale sunt printre primele sarcini ale supercomputerului. În cazul catalizatorilor, este deosebit de important să li se sporească eficiența și, prin urmare, sustenabilitatea, prin scăderea cantității de materii prime și prin generarea de mai puține deșeuri. De asemenea, este esențial ca produsele pentru protecția culturilor să funcționeze mai eficient și mai țintit, pentru a răspunde mai bine cerințelor actuale și viitoare. Pentru modelarea materialelor și a sistemelor, precum spume sau formule, performanțele sporite de calcul permit predicții mai precise în privința funcționalității și a proprietăților.
 7. Anul trecut autoritățile americane au reținut un terorist în San Bernadino, iar cei de la FBI au încercat să afle mai multe date de pe telefonul acestuia un model iPhone 5C. Cei de la Apple au refuzat solicitările FBI afirmând că este împotriva politicilor companiei. Mai mult, a plusat afirmând că nici nu există vreo modalitate de a sparge iOS-ul. Deci, nici chiar ei nu pot face asta. Totuși, FBI a reușit să ”spargă” telefonul și să obțină datele de care avea nevoie. Zvonurile spun că FBI a ”cerut ajutorul” unor hackeri în schimbul unor recompense financiare. Soluția a fost obținută rapid de la un hacker care nu ar avea legături oficiale cu Federalii. Este o versiune neoficială, dar FBI a obținut acces la modelul iPhone 5C în cauză. Cei de la Apple au simțit că acest lucru reprezintă un risc pentru securitatea telefoanelor lor și le-au cerut celor de la FBI să le dezvăluie modalitatea prin care le-au ”hackuit” sistemul de operare. În mod evident, cei de la FBI au refuzat. Fie că a fost din răzbunare, fie că vor să o folosească și pe viitor, Federalii nu au divulgat nimic. Apple s-a adresat justiției, dar nu a avut succes. Cererea companiei din Cupertino a fost respinsă, iar FBI poate să folosească software-ul cu care a spart telefonul teroristului din San Bernadino. Partea cea mai interesantă a motivației oferită de judecătoarea care s-a ocupat de caz, Tanya Chutkan, că nu este obligatoriu ca Biroul Federal de Investigații să ofere kit-ul și/sau telefonul către cei de la Apple pentru că ”FBI poate proteja mai bine decât Apple acest software”. Și adevărul e că la cum se scurg informații din companiile producătoare de telefoane din ultimii ani, inclusiv de la Apple, la FBI pare mai sigură informația, decât în sediu de la Cupertino. Tim Cook, CEO-ul celor de la Apple, spune că este vorba de un kit software care să le spargă sistemele de securitate din iOS, altfel nu s-ar fi putut și denumește acest kit drept ”un soi cancer pentru software”. Este o modalitate pe care, însă, nici Apple nu o cunoaște și probabil de aceea se teme de riscuri. Deocamdată, nimeni nu știe sigur cum și/sau ce a folosit FBI, așa că această modalitate de a ”sparge” iOS-ul rămâne un mister.
 8. Pregătiți-vă să ”dați” în ecranele telefoanelor până vă obosesc degetele. Studioul românesc Metagame, incubatorul de afaceri Carbon și publisher-ul Tilting Point a lansat Tap Busters, care oferă un gameplay intens, grafică deosebită și plin de umor. Jucătorii se pot bucura de o lume ilustrată superb de Noper, artist român care a fost numit în top 200 graficieni din lume de către prestigioasa revistă Lurzer Archive. Misiunea jucătorilor este să călătorească prin Imperiul Galactic și să distrugă armata de creaturi spațiale inutile pentru grămezi de bani. Pregătiți de luptă, jucătorii trebuie să apese pe ecran ca și cum ar fi sfârșitul lumii. Trebuie să se folosească de puterea degetelor ca să îi ia prin surprindere pe monștrii și ticăloșii spațiali. Una peste alta, va fi un joc în care va trebui să vă puneți degetele la treabă. Aveți grijă, doar, să nu spargeți ecranele.
 9. Este probabil una din puținele aplicații folositoare lansate de Facebook în ultima vreme și care pare, deocamdată, a fi lipsită de un interes material din partea rețelei de socializare. Deocamdată. Această versiune a Messenger-ului de la Facebook, este dedicat copiilor cu vârste între 6 și 12 ani și a fost lansat inițial în iOS și pe tabletele celor de la Amazon. Dar acum este disponibilă și pe dispozitivele cu Android. Aplicația nu conține niciun fel de opțiune de a face achiziții online, iar copii nu-și pot da ”Hide” astfel că părinții pot vedea ce mesaje au primit și expediat. Partea bună este că aplicația nu necesită nici cont de Facebook, nici număr de telefon. În plus copii vor putea semnala mesajele nepotrivite vârstei lor sau ofensatoare, iar părinții sau adulți care sunt autorizați vor fi înștiințați imediat dacă puștii au probleme. De asemenea copii pot și să blocheze contactele pe care nu le mai doresc în lista. Un alt aspect important este acela că părinții nu trebuie să-și instaleze o aplicație în plus pentru a sta cu ochii pe copiilor lor, verificarea lor putând fi făcută din aplicația de Messenger normală. Pentru a face aplicația mai atractivă pentru ei, Facebook a adăugat și câteva elemente specifice vârstei lor. Facebook a introdus stickere, GIF-uri, rame și emoticoane speciale pentru copii, în plus vor putea iniția apeluri video cu prietenii lor, care le va permite să-și aplice și măști AR în timpul conversațiilor.

SELECTA. last won the day on April 18

SELECTA. had the most liked content!

  7 Followers

  About

 • Rank
  Member
 • Birthday July 13

Contact Methods

 • MSN
  pgledy@yahoo.com
 • Website URL
  PayPal.me/CiobanuEdward
 • Skype
  pgledy

  Recent Profile Visitors 271 profile views


×