Jump to content

Ad0N1s

SA:MP Admin
 • Content count

  94
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ad0N1s last won the day on October 28 2017

Ad0N1s had the most liked content!

5 Followers

About Ad0N1s

 • Rank
  CLASS ROYALE

Recent Profile Visitors

393 profile views
 1. Contul Bianca912 este al meu. Contul a fost făcut pentru a testa staff-ul şi nu pentru a-mi bate joc de el. Armie a mai avut antecedente în trecut. Acesta va fi mustrat verbal mai ales că eu am mai avut ceva de discutat cu el t-c
 2. Mult succes cu examenul, tc, acceptat.
 3. S-a deschis.
 4. Probabil voi discuta in viitor cu acesta si voi lua informatii de la diferiti jucatori cat si admini si vom rezolva problema, tc.
 5. Admin 10 reprezinta donator. Ti-am explicat mai sus, donatorii nu sunt obligati sa se implice 100% in administrarea serverului, asta nu inseamna ca daca vad un hacker sau daca vad pe cineva ca injura pe server sa nu il sanctioneze. Regulamentul este regulament pentru toti, nu facem diferente intre admin 10 si admin 5. Nici tu nu esti obligat hidden sa te implici 100% in administare, insa asta nu inseamna ca trebuie sa stai pe server si sa nu faci nimic.
 6. Reclamatie respinsa. Motivele sunt urmatoarele: Fiecare donator are dreptul de a nu se implica 100% in administrarea serverului, insa acestia sunt obligati sa fie activi, sa baneze, warneze etc, sa fie prezenti la sedinte, cerinte pe care misu le trece cu brio.
 7. Minnie a renuntat la post-ul de admin deci cererea nu mai are vreun rost. T/C, rezolvat.
 8. Este alegerea ta, noi nu ne implicam mult succes in continuare, acceptat.
 9. Cand dai /admins cei online apar cu "Online Right now", pagina de /admins este facuta sa vezi toti adminii. Idee deja implementata tc
 10. Administratorul a fost scos din functie pe motivul abuzului de functie.
 11. Multumim pentru topic-urile in plus aduse pe comunitate. Am specificat ca poti face 1 cerere odata la 7 zile, puteai fi sanctionat cu warn pe forum insa de data asta te iert, cererea iti va fi respinsa pentru inactivitate. Adminul de nivel 5 nu se ia ori si cum, iti trebuie multa activitate, multa implicate, etc. Succes in continuare, o alta cerere in 14 zile pentru tine. respins.
 12. Primul admin cu level 5 dupa unknown este Ghinionistul. Felicitari, succes cu gradul!
 13. Acceptat, te astept pe server sa iti pot oferii gradul.
 14. Respins, nu ai numarul de ore necesare. Poti face o alta cerere in 7 zile. success respins.
×