Jump to content

Gianni

Member
 • Content count

  92
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Gianni

 • Rank
  LimitCs @ Fost G.Mod
 • Birthday 08/21/1999
 1. Salutare, astazi o sa va prezint cum sa va baga-ti jocuri sau aplicati gratis pe android. Descarcati Aplicatia "Aptoide" aveti un link Mai Jos intra pe aplicatie si cauta aplicatia sau jocul tau dorit Aptoide : https://ro.aptoide.com
 2. Ceva foarte until, poate sunt persoane care are o problema cu persoane le care stie numai sa-si bata joc.
 3. o idee foarte buna.
 4. Poți să verifici pe Magazin play, acolo sunt multe poze și multe comentarii care să te convingă să o instalezi, aplicația este disponibilă și pe IOS.
 5. Cu această aplicație îți poți păcăli prieteni, poți să faci o conversație falsă, este disponibil doar pentru android, și poți face o conversație falsă cu (whatsapp, messanger, facebook, call)
 6. Cu această aplicație îți poți face un banner pe placul tău, există tot felul de metode să-ți faci un model pe placul tău, poți scrie 3D sau cum dorești tu.
 7. Salutare, astăzi vreau să vă prezint o aplicație de pe care puteți lua ori ce fel de wallpaper, aplicația respectivă are toate pozele posibile, vă recomand dacă doriți o poză HD și de calitate.
 8. Salut, astăzi o să vă prezint o aplicație, ce fel de aplicație este?? Ei bine aplicați a respectivă este un fel de Browser dar nu ca toate browser-urile, acesta este unul special este ca pe pc și este mult mai rapid, vă recomand. Aplicația se numeste Puffin
 9. Salut, astazi vreau sa va prezint cum se instaleaza SA:MP pe telefoanele de tip Android. Trebuie sa aveti instalat Grand Theft Auto San Andreas Original, daca vrei sa-l obtii free instaleaza Aptoide, descarca si zArchiver din Magazin Play si inca 2 fisiere care le poti obtiine de pe site-ul de mai jos. Descarca fisieru numit Build. https://vk.com/android.samp Un Tutorial Video https://www.youtube.com/watch?v=1RmpUjbuLXc
 10. Bine ai venit!
 11. Și așa vreau să învăț să scriptez, mulţumesc că ai făcut un Tutorial, poate pe viitor faci și un videoclip pe YouTube.
 12. Ceva ce poate ajuta în viitor.
 13. Bine ai venit !!
 14. 29
 15. Bun venit pe comunitatea LimitCS
×