Jump to content

Myst_SUG_PULA

Copil rău
 • Content count

  696
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Myst_SUG_PULA last won the day on November 20 2017

Myst_SUG_PULA had the most liked content!

About Myst_SUG_PULA

 • Rank
  Administrator & Fondator Furien.LimitCS.Ro
 • Birthday 06/12/2000

Contact Methods

 • AIM
  Nu am :P
 • MSN
  Nu am : P
 • Website URL
  http://www.limitcs.ro/forum
 • ICQ
  9999+

Recent Profile Visitors

1,020 profile views
 1. Rezolvat in intregime! Te astept cu alta cerere, cand ai nevoie. Topic closed!
 2. Acceptat! 1. Dai claim la server. 2. In scurt timp voi adauga si categoriile! Un fondator sa ifi faca DNS! Topic Closed.
 3. Prezent eu ca si DJ
 4. Acceptat. Iti fac categoriile cand ajung acasa, dupa ora 9:00. Un Fondator cu acces cpanel sa iti faca dns. T.c.
 5. Bine ai venit!
 6. Филателистические каталоги, литература и аксессуары для коллекциониров ...

 7. Va multumesc amandurora!
 8. Text principal (obligatoriu): Myst^ - Text secundare (opțional): - - Culoare de bază (opțional) :verde deschis, lime - Stock / Temă (depinde de ce doriți): emblema - În caz că doriți emblemă + avatar/semnătură : doar emblema - În cazul alegerii emblemei descrieți ce să fie în interiorul emblemei : sa fie un scut, desigur, si sa aiba ceva cu assasin screed, ce reprezinta furienul - Tip imagine (avatar + dimensiune / semnătură + dimensiune / orice alt tip): - - Dimensiuni (în caz că doriți altă dimensiune, menționați aici): cerute de forum - Watermark - LCS / LimitCs / LimitCs.Ro / www.LimitCs.Ro - (obligatoriu): - - Alte precizări: -
 9. 1. Adaugat 2. Pluginul trebuie cumparat, toate de pe internet au buguri. 3. Aia e runda de incalzire, pe orice mapa, prima runda are 30 sec cu lame, asta fiind runda de incalzire 4. Pluginul nu se gaseste pe net, ca sa ti-l faca cineva, e contra cost. 5. Adaugat, ai tot in configs, acolo in "beneficii.html", "reguli.html", "preturi.html", adaugi tu ce doresti. preturi, tot. 6. Adaugat, iar de craciun ai de_dust2_snow. 7. Trebuie modificata sursa configului principal din cs, iar eu unul nu te sfatuiesc sa faci asta, pentru ca pot aparea probleme la server. 8. adaugat 9. Adaugat 10. Adaugat 11. Activeaza restmenu.amxx (din plugins.ini, scoti ";" la restmenu.amxx si dai restart la server), apoi amx_Restmenu si de acolo te descurci Link download: http://www38.zippyshare.com/v/ZVU0BA7Q/file.html Testezi si lasi reply.
 10. Lasa mai multe detalii, ce pluginuri doresti sa ai, etc.
 11. 16 21 30 33 45 46
 12. Salluut, prieten de munca :))
 13. Salut. Te astept pe sv furien, acum iti merge, am scos alea :))
 14. https://imgur.com/Z2vbLky Nou, mașina care merge in aer. Nu e avion, asa am crezut si eu. A aparut in nu stiu ce tara dar nu au lansat-o pe piata
 15. De la mine ai un PRO, acolo a murit verisorul unui prieten.. iar in al 2 lea rand, a trecut Halloweenul si nu mai are rost sa tinem paianjenul si cu dovleacul ala.
×