Jump to content

3.0 TDi

SA:MP Admin
 • Content count

  171
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

3.0 TDi last won the day on June 30 2017

3.0 TDi had the most liked content!

1 Follower

About 3.0 TDi

 • Rank
  Headowner @ Romania Limit Stunt
 • Birthday 05/18/2002

Contact Methods

 • AIM
  Nu, ca iau ban.

Recent Profile Visitors

254 profile views
 1. acceptat.
 2. # Nick SA:MP : [RLS]Gibson # Categorie [ Flim / Poză ] : Si film si poza # Poza Respectivă : Aici # Video Respectiv : Aici si aici (click pe fiecare "aici" pentru a accesa pozele si video-ul) # Precizări legate de video : - # Precizări legate de poză : - # Alte comentarii : Salut! Eu sunt Gibson (aka 3.0 TDi) iar astazi va voi arata (dupa parerea mea) cel mai bun mod pentru Sultan, si anume un BMW M5 E60! :D Acesta are niste detalii 3D bine puse la punct, fara bug-uri si damage + tuning propriu. Mai sus (la poze si la video-uri) puteti vedea cum arata, cum merge si ce detalii mai are. Aici puteti vedea si un mod pentru roti/jante (wheels mod pack) cu care, zic eu, arata mai bine cam toate masinile din joc. Mod-urile sunt cu instalare automata si nu au virusi!!! Link-urile le gasiti mai jos, si... sper sa va placa! :D # Link download mod [ daca exista / daca prezentai un mod ] : 1. - BMW M5 E60 CLICK AICI | | | 2. - WHEELS MOD PACK CLICK AICI
 3. Regulament citit, ai raspuns corect la intrebari. PRO din partea mea.
 4. Blana! Succes in continuare! :D
 5. Cererea a fost mutata la "RECRUTARI ADMINI RLS" pentru ca acolo trebuia facuta. Rog pe cineva (@.Royce) care are acces sa inchida acest topic. Multumesc anticipat!
 6. Am vazut ca te descurci destul de bine cu Admin-ul primit de la recrutari (in sensul ca ai grija de ceea ce se intampla pe server), de fiecare data cand intru te vad online si vad ca nu faci abuz sau chestii de genul. De la mine ai PRO si sper sa nu ma dezamagesti! :) ___________________________________________________________________________________________________________________________ Poate ca ar trebui sa citesti anuntul pentru Adminii RLS (click aici). "Problema a 2-a, nu vreau sa mai vad raspunsuri cu PRO/CONTRA, fara un argument care sa arate de ce ati dat acel raspuns [PRO/CONTRA]. De fiecare data cand veti da PRO/CONTRA, sub el veti spune si de ce i-ati dat player-ului respectiv PRO/CONTRA, de ce merita admin si pareri despre comportamentul lui de pe server.[Daca ajuta playeri, daca foloseste un limbaj vulgar etc..]." Sper ca data viitoare sa nu se mai intample (asta este valabil pentru toti).
 7. MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
 8. Acceptat!
 9. @Vexo ti-a dat ban cu acordul lui @Cryaotik Alexandru in... vara anului 2017 (daca nu ma insel) pentru limbajul cu adminii/playerii si comportamentul pe care-l aveai pe server. Dovezi... doar sa confirme @Cryaotik Alexandru ce am spus mai sus, caci nu cred ca @Vexo a facut un screenshot conversatiei. O seara buna!
 10. ...eu sunt singurul care nu vede nimic la dovezi? :S
 11. leader

  Superb!
 12. Nu te văd prea activ pe server, asta au spus-o și colegii mei mai sus. Momentan respins, dar te așteptăm cu o alta cerere admin când vei fi mai activ. @.Royce T/C aici te rog frumos. O seara buna in continuare!
 13. Bntu
 14. V-am spus sa nu va mai dati /kick unul altuia sau /akill sau /ban. Vad ca nu intelegeti... Admin-ul respectiv va lua awarn pentru nerespectarea regulamentului. @.Royce da cu T/C te rog frumos. https://imgur.com/a/yqRzY
×