Jump to content

JamesGFX

Member
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

 1. ok
 2. Nume » JamesGFX Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? » Sa se faca un server de SA:MP cu Gm stunt / gf. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea?» Ar fi servere. Esti de acord sa ajuti la punerea in aplicare a propunerii daca va fii acceptata? » Da Alte precizari » Nimic.
 3. Am Windows 7, o sa o schimb.
 4. Problema intampinata : Mi se tot blocheaza calculatorul cand sunt pe SA:MP, adica... nu mai functioneaza comenzile si se da un fel de restart, doar cand sunt pe SA:MP si UEFA EURO 2008 DEMO. Cand sunt in Counter-Strike 1.6 sau nu sunt in jocuri nu se blocheaza. Am nevoie de ajutor! Imagini (optional) : Nu am. Altele: Nimic, sper sa rezolvati, nu vreau sa vina oameni cu comentarii gen "arunca-ti pc-ul pe geam".
 5. <br> <p> <html> <span>
 6. Salut LIMITCS, astazi va voi prezenta canalul meu de Youtube, momentan nu am nimic postat pe aceasta comnunitate. Canalul este: https://www.youtube.com/channel/UCfUQr5bLJ4tWE-wTV0Sj-7g Canalul are continut de gaming, in viitor si GFX Design, sper sa nu iau ban pentru reclama. Sper sa va placa canalul! Cu drag, JamesGFX.
 7. Bine ai venit, JamesGFX pe LimitCs Romania.

  Distractie placuta!

×