Jump to content
image01

WELCOME TO
LIMITCS ROMANIA

This community was created in 2014 as a laid back gaming environment.
We want to give you a place to feel free and make new friends. If you are looking to
learn more about our community please feel free to message or join our Teamspeak
server and speak with one of our staff members for more in depth history. Don't forget
to obey our rules and most importantly, don't forget to have fun.

image01

LIMITCS ROMANIA
Official CS 1.6 Servers

Join our official Counter-Strike 1.6 server CS.LIMITCS.RO
This server is a Classic/CSGO Mode and a fun one aswell. Join now if you
dare and show us that you have skill and enter our top 10 best players.

image01

LIMITCS ROMANIA
Official Steam Group

Join our official Steam Group Page.Here we will post official announcements,
events and future giveaways. We want to have a big family so don't forget
to invite your friends in our big family.

image01

LIMITCS ROMANIA
Official GameTracker

Join our official Gametracker Page.Here we will post official announcements,
events and future giveaways. We want to have a big family so don't forget
to invite your friends in our big family.

MrPatryko

Member
 • Content count

  1,611
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10
 1. La multi ani #RooT!

 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. Castigatorul este KnZ , el are deja administrator , el a castigat member title colorat "rosu" . Iar gradul il va alege la altcineva , imi va lasa pm , la cine sa-i dau grad-ul , surpriza. Castigatorul este Moș Jwtkw ❤ . el are deja grad deci tot la fel , va primi doar member title , gradul in pm sa-i dau la altcineva. Castigatorul este Mr.Portocala , el are deja grad deci , va primi doar member title , gradul in pm sa-i dau la altcineva. Castigatorul este SUPERMAN , Astept pm cu member title , gradul il va primi odata cu member title. Iar ultimul castigator este Crissu , astept pm cu member title , imi spui daca vrei gradul sau nu . Felicitarii , n-am mai facut screenshot , dar sper sa intelegeti , felicitarii.
 4. Ma jur ca o sa va injur pe toti , in viata mea numai bag pe steaua , sa te scoata steaua la 200 lei , foarte frumos , numai bag la pariuri pe steaua sau in romania .
 5. Stiu ca multi dintre voi v-ati cerut like-uri etc.. Eu zic ca mai bine o sa fac un grad ( numele va fi ceva de craciun ) si un member title de craciun "rosu" . Si castigatori vor fi alesi in ajunul craciunului , pentru a nu fi descriminari sau ceva , asa au timp foarte multi sa vada acest topic.
 6. Mosul ti-a auzit dorinta , dar el vrea sa o afle mai bine , o sa puteti sa cereti orice de la Mos Craciun ( ce va putem da pe forum ) , iar mosul daca crede ca ai fost cuminte vei primi cadoul . Aveti grija, Mos craciun are o lista cu cei rai !!! Sper sa cereti lucruri in bunul simt , bafta la listele voastre , puteti sa cereti doar 3 lucruri iar Mosul alege un lucru . Vor fi doar 5 norocosi , avem doar 5 mosi .
 7. Poti sa-mi zici cat GB ram ai , ce procesor si ce placa video ai ? Iti trebuie un procesor de 2.00 ghz nu trebuie sa fie dualcore dar macar atat Memorie ram iti trebuie 1 gb macar. Iar placa video poate sa fie si cea de la pc dar ma intereseaza poate este prea mare pentru pc-ul tau.
 8. Abla abla , facere-ai spume.

  1. (c) FearLess
  2. ACAB ARABU'

   ACAB ARABU'

   vorbitus tiganitus rootarius prapaditus.

  3. iStyle_

   iStyle_

   Salut. Ai putea sti cum sa dau de SunSet? Este destul de important. As vrea niste date de contact (steam/skype/email - ce e posibil). Multumesc

 9. La multi ani ezele ! Sambata mergem in Oxygen ok ? dai de baut , dar si de f**ut ok ?
 10. Bine ai venit , eu te-am adus , poti sa pui si tu acoloo
 11. Update pe langa acest proiect voi incerca sa deschid si un mix de cs:go , dar sa fie asigurat macar in fiecare seara cate 4 mix-uri , o sa discut cu iokkjeu si inca 2-3 baietii pentru a prelua server-ul.
 12. Ce-ati spune sa fac de data asta , mai bine va intreb sa stiu sigur ce va place , nu sa fac ceva si sa vad 0 on , totusi sansa asta nu e ca vor fi promovari/boost-uri daca e cs etc.. As vrea sa stiu si eu dintre RPG si CS ce ati alege mai mult ? ce-ati juca .. Daca fac server de RPG , voi face o promovare Lectura , 450.000++ abonati , 200 on asigurat. Dar daca fac server de CS vom avea 2 saptamanii boost 32/32 . Astept niste pareri , incep un proiect nou , daca va merge primu proiect care il voi alege acum , o sa-l incep si pe al2 lea , de data asta va fi de durata , sper si eu sa gasesc staff sa se ocupe.
 13. La ora 19:00 toata lumea sa fie pe teamspeak la canalul sedinta.
 14. v2 - blur , text.
 15. Haide sa o facem duminica , ca e toată lumea acasă , sa nu lipsească nimeni , poate se duc alti pe la munca , in oraș etc.. Dar duminica e sigura treaba si o puteam face pe la ora 4-5 sa fie mai devreme , așa am sta mai mult sa discutam , ca joi , sunt uni care vin 20 Min a auzit cate ceva si gata a plecat la somn ca se duce la munca așa , duminica pe la ore mai devreme ar fi toată lumea si am discut mult mai mult.

MrPatryko last won the day on November 24 2016

MrPatryko had the most liked content!

  About

 • Rank
  Banned
 • Birthday 07/11/1997

  Recent Profile Visitors 4,354 profile views


×