Jump to content

MrPatryko

Member
 • Content count

  1,611
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

MrPatryko last won the day on November 24 2016

MrPatryko had the most liked content!

About MrPatryko

 • Rank
  Banned
 • Birthday 07/11/1997

Recent Profile Visitors

4,223 profile views
 1. La multi ani #RooT!

 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. Castigatorul este KnZ , el are deja administrator , el a castigat member title colorat "rosu" . Iar gradul il va alege la altcineva , imi va lasa pm , la cine sa-i dau grad-ul , surpriza. Castigatorul este Moș Jwtkw ❤ . el are deja grad deci tot la fel , va primi doar member title , gradul in pm sa-i dau la altcineva. Castigatorul este Mr.Portocala , el are deja grad deci , va primi doar member title , gradul in pm sa-i dau la altcineva. Castigatorul este SUPERMAN , Astept pm cu member title , gradul il va primi odata cu member title. Iar ultimul castigator este Crissu , astept pm cu member title , imi spui daca vrei gradul sau nu . Felicitarii , n-am mai facut screenshot , dar sper sa intelegeti , felicitarii.
 4. Ma jur ca o sa va injur pe toti , in viata mea numai bag pe steaua , sa te scoata steaua la 200 lei , foarte frumos , numai bag la pariuri pe steaua sau in romania .
 5. Stiu ca multi dintre voi v-ati cerut like-uri etc.. Eu zic ca mai bine o sa fac un grad ( numele va fi ceva de craciun ) si un member title de craciun "rosu" . Si castigatori vor fi alesi in ajunul craciunului , pentru a nu fi descriminari sau ceva , asa au timp foarte multi sa vada acest topic.
 6. Mosul ti-a auzit dorinta , dar el vrea sa o afle mai bine , o sa puteti sa cereti orice de la Mos Craciun ( ce va putem da pe forum ) , iar mosul daca crede ca ai fost cuminte vei primi cadoul . Aveti grija, Mos craciun are o lista cu cei rai !!! Sper sa cereti lucruri in bunul simt , bafta la listele voastre , puteti sa cereti doar 3 lucruri iar Mosul alege un lucru . Vor fi doar 5 norocosi , avem doar 5 mosi .
 7. Poti sa-mi zici cat GB ram ai , ce procesor si ce placa video ai ? Iti trebuie un procesor de 2.00 ghz nu trebuie sa fie dualcore dar macar atat Memorie ram iti trebuie 1 gb macar. Iar placa video poate sa fie si cea de la pc dar ma intereseaza poate este prea mare pentru pc-ul tau.
 8. Abla abla , facere-ai spume.

  1. (c) FearLess
  2. ACAB ARABU'

   ACAB ARABU'

   vorbitus tiganitus rootarius prapaditus.

  3. iStyle_

   iStyle_

   Salut. Ai putea sti cum sa dau de SunSet? Este destul de important. As vrea niste date de contact (steam/skype/email - ce e posibil). Multumesc

 9. La multi ani ezele ! Sambata mergem in Oxygen ok ? dai de baut , dar si de f**ut ok ?
 10. Bine ai venit , eu te-am adus , poti sa pui si tu acoloo
 11. Update pe langa acest proiect voi incerca sa deschid si un mix de cs:go , dar sa fie asigurat macar in fiecare seara cate 4 mix-uri , o sa discut cu iokkjeu si inca 2-3 baietii pentru a prelua server-ul.
 12. Ce-ati spune sa fac de data asta , mai bine va intreb sa stiu sigur ce va place , nu sa fac ceva si sa vad 0 on , totusi sansa asta nu e ca vor fi promovari/boost-uri daca e cs etc.. As vrea sa stiu si eu dintre RPG si CS ce ati alege mai mult ? ce-ati juca .. Daca fac server de RPG , voi face o promovare Lectura , 450.000++ abonati , 200 on asigurat. Dar daca fac server de CS vom avea 2 saptamanii boost 32/32 . Astept niste pareri , incep un proiect nou , daca va merge primu proiect care il voi alege acum , o sa-l incep si pe al2 lea , de data asta va fi de durata , sper si eu sa gasesc staff sa se ocupe.
 13. La ora 19:00 toata lumea sa fie pe teamspeak la canalul sedinta.
 14. v2 - blur , text.
 15. Haide sa o facem duminica , ca e toată lumea acasă , sa nu lipsească nimeni , poate se duc alti pe la munca , in oraș etc.. Dar duminica e sigura treaba si o puteam face pe la ora 4-5 sa fie mai devreme , așa am sta mai mult sa discutam , ca joi , sunt uni care vin 20 Min a auzit cate ceva si gata a plecat la somn ca se duce la munca așa , duminica pe la ore mai devreme ar fi toată lumea si am discut mult mai mult.
×