Jump to content

Cristian G.

Premium
 • Content count

  892
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Cristian G. last won the day on September 12 2016

Cristian G. had the most liked content!

4 Followers

About Cristian G.

 • Rank
  Manager CSDM & STUNT
 • Birthday 11/24/1998

Recent Profile Visitors

1,162 profile views
 1. LimitCs Romaniadoreste sa ureze la multi ani membrilor ce astazi isi sarbatoresc ziua de nastere.
 2. Topic inchis ! King a primit awarn, sper sa nu se mai intample ! Sper sa se decurga bine situatia acum, daca nu voi fi nevoit sa facem o SEDINTA sa lamurim toata treaba. Doresc sa aduc acest server cum era inainte, adica 30/50, poate si mai mult, dar cu asa Staff imatur, nu am cum. Sa vedem cum decurg lucrurile.
 3. Parerea mea este ca ar trebui sa aibe un /awarn pentru comportament si comenzile cu diversele motive pe care le da, dar, pana nu o sa isi regleze comportamentul si nu o sa mai invete sa foloseasca comenzile cum trebuie, eu zic ca sa il lasam cu gradul asta pe care il detine pana se invata minte. Pana cand nu se invata minte, nu vreau sa ii acceptati cererile de UP. Daca o sa continuie la fel, urmatorul pas v-a fi DEMOTE, iar apoi REMOVE .
 4. Detinator Principal: Cristian G. Detinator Secundar: - IP-ul serverului : 188.241.14.148:27015 PORT : 27015 Numele Serverului: CSDM.LIMITCS.RO Modul de joc: Respawn / CSDM Numar de sloturi: 32 Firma de hosting la care este hostat serverul: Xtremehost Link GAMETRACKER/gamestate: https://www.gametracker.com/server_info/188.241.14.148:27015/ Ai dat claim la server?: Da Ai inscris serverul in clanul LIMITCS GT.COM ?: Da Moderatori pentru subforumuri: - Structura forumului: [CSDM] Regulament [CSDM] Anunturi server [CSDM] Cerere Admin / Slot [CSDM] Cerere Upgrade [CSDM] Reclamatii [CSDM] Cerere UnBan [CSDM] BanList [CSDM] Discutii Culoare la [CSDM] : Orange
 5. Salut ! In scurt timp un Administrator / Fondator isi v-a lasa parerea aici ! Pana atunci iti poti modifica modul si poti schimba DNS in cel pe care il doresti, sa iti fie mai usor daca vei fi acceptat ! Succes !
 6. Multumesc ! Am ales.
 7. Respins. Motivele sunt mai sus, te astept cu o alta cerere cand o sa fi mai activ.
 8. - Text principal (obligatoriu): Cristian G. - Text secundare (opțional): - - Culoare de bază (opțional) : Oricare da mai bine. - Stock / Temă (depinde de ce doriți): Gentelman. - În caz că doriți emblemă + avatar/semnătură : - - În cazul alegerii emblemei descrieți ce să fie în interiorul emblemei : - - Tip imagine (avatar + dimensiune / semnătură + dimensiune / orice alt tip): Avatar 150x300 - Dimensiuni (în caz că doriți altă dimensiune, menționați aici): - - Watermark - LCS / LimitCs / LimitCs.Ro / www.LimitCs.Ro - (obligatoriu): LimitCs - Alte precizări: Succes !
 9. @R0cku , ia vezi.
 10. Propun un interviu cu: SUPERMAN Motivul pentru care propun acest interviu este: Legenda LCS !!! Sa il cunoasca si "baetii" astia mai "noi"
 11. Respins ! Motivele sunt mai sus, te astept cu o alta cerere cand consideri ca esti pregatit pentru up, cand o sa iti indrepti greselile.
 12. Topic closed ! King ramane cu gradul actual, nu v-a primi down .
 13. Nume real: Cristian Varsta: 19 ani De ce doresti serverul?: Sa ajut la cresterea acestei comunitati ! Ce mod il vei face?: Nu stiu sigur inca, trebuie sa ma gandesc intre : Basebuilder, Respawn, Deathrun, Zombie.. Te descurci cu popularea?: Desigur !
×