Jump to content

LimitCS este una dintre comunitatile de gaming din Romania care îşi are infiintarea în anul 2014. Scopul nostru este de a crea un mediu placut în care jucatorii sa se poată distra, sa-si petreaca timpul,sa-si faca noi prieteni si sa socializeze. Principiile noastre sunt profesionalismul si seriozitatea.
FORUM

Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing most liked content on 01/12/2018 in all areas

 1. 1 point
  TheKing2112

  Reclamatie SexyBoy

  Ambii trebuie mustrati, SexyBoy cu awarn deoarece adminii nu au voie sa injure playerii si nici adminii
 2. 1 point
  hidden

  Reclamatie SexyBoy

  Poate sa primeasca awarn pentru chestia asta. nu chiar remove
 3. 1 point
  Salut, Gametracker a introdus o noua regula dupa cum urmeaza: https://www.gametracker.com/forums/forum.php?site=1&thread=133930 Pe scurt, acestia au interzis boosturile fie ele platite sau gratuite. Serverele vor fi eliminate de pe gametracker, iar contul de pe care ati dat claim banat. Din ce am citit eu, nu exista posibilitatea de unban. Nu stiu prin ce criterii stabilesc ei daca e boost sau nu, deci va rog sa aveti mare grija. Din informatiile primite pana in prezent, mai mult de 600 servere au fost banate pe GameTracker.com pana in prezent [si asta doar in noaptea asta], nu s-au facut diferente de firma de host ( krond,tni,etc), daca s-a suspectat 'boostingul' au fost exclusi si banati. * Nu avem nici o interdictie la afiliere. Nu este problema noastra ce faci tu cu serverul tau. Noi ne-am facut datoria si am anuntat schimbarile.
 4. 1 point
  Seby4K

  Creatii - Vexo

  Astea cu gradele sunt cam fail, no hate Sunt simple si brushul e prea mare si dat si pe opacitate prea mare, dupa mine nu au ce cauta brushuri asa ''obvious'' in genul ala de creatii Restul creatiilor sunt faine (semnaturi, avatare) keep working! :)
 5. 1 point
  Tam

  [PORTOFOLIU] Tam

 6. 1 point
  Franky

  Cerere avatar BLK

 7. 1 point
  Ezel

  DJ Radio

  E prea tare volumul pe site sau ? L-am setat pe 0.5
 8. 1 point
  Supă

  DJ Radio

  ceva volum? nu sunt la petrecere
 9. 1 point
  KiNgZ0R

  18k Members

  achievement unlocked: 18.000 member. #LimitCs Power.
 10. 0 points
  player_ioana

  Reclamatie SexyBoy

  In dovezi se vede ca te-a jignit si a vorbit destul de urat cu tine . Dar , eu cred ca nu merita remove doar pentru asta . Cel putin , asta e parerea mea . Trebuie doar atentionat , ca data viitoare sa nu mai vorbeasca asa cu playerii. De la mine ai un CONTRA , ti-am spus si din ce motive
×